KUUSAMON

MANSIKKATILA

KESÄSESONGIN AIKANA:

MA-PE 10.00-17.00

LA-SU 10.00-16.00

 

NIEMENKULMANTIE 97

16900 LAMMI

03 6337 209

Johanna 040 722 9930

KAI 050 543 1112

Aukioloajoissa voi esiintyä poikkeuksia

Joulumyymälä avoinna marraskuunlopusta jouluun asti viikonloppuisin.

 

 

Terveisiä Kuusamon Mansikkatilalta!

 

Tilalla on pitkät perinteet mansikan viljelyyn, sillä mansikkaa on tuotettu tilalla jo 35 vuotta. Kesäisin mansikoita voi ostaa tilan myymälästä, Lammin keskustan myyntipisteistä sekä Tuuloksesta Kauppakeskus Tuulosen myyntikojulta. Tilalla on myös mansikoiden itsepoimintaa.

 

Mansikan lisäksi tilalla viljellään VADELMAA, TARHAHERNETTÄ, MARJA-ARONIAA JA SOKERIMAISSIA. Ympärivuoden tilalla valmistetaan myös erilaisia MEHUJA, HILLOJA, HYYTELÖITÄ JA MARJAJAUHEITA. Mehut on perinteistä höyrymehua ilman lisä- ja säilöntäaineita. Hillot keitellään tavallisen sokerin kanssa. Maukkaita jalosteita on saatavana myös lähiseudun marketeista.

 

Tilan kesämyymälä on uudistunut kesälle 2016 ja tuotevalikoima laajentunut entisestään. Omantilan tuotteiden lisäksi kesämyymälästä on saatavana suomalaisten pienvalmistajen laadukkaita tuotteita. Varhaisperunaa, vihanneksia, jauhoja, ryynejä, juustoja, lihavalmisteita, sinappia, mausteita......ja paljon, paljon muuta!

 

Kesän 2016 uutuutena on KESÄKAHVIO missä voi vaikka poiminnan jälkeen nauttia kupillisen tuoretta kahvia tai juoda janoon pullollisen tilan omaa MANSIKKALIMSAA! Tunnelmallisesta JOULUMYYMÄLÄSTÄ löytyy lahjoja jokalähtöön.

 

Tilalla valmistetut maukkaat glögit ja lahjakorit tilan tuotteista on mieleinen lahja monelle. Nämä on mukavia muistamisia työntekijöille, asiakkaille, mummoille, kummeille.......

 

Myymälästä löytyy tuotteita omaan käyttöön, mukavia lahjaideoita ja tuliaisia vierailuille.

 

TERVETULOA OSTOKSILLE!

  • Mansikka, mansikan myynti, itsepoiminta
  • Vadelma, vadelman myynti
  • Kesäkahvio, kahvila, myymälä
  • Joulumyymälä, joululahjat, lahja, liikelahja
  • Mehu, hillo, hyyttelö, marjajauhe
  • Pienvalmistajat, lähiruoka
  • Glögi, lahjakorit