LAMMILLE.FI

MA-PE 08.00-16.00

PUHELIMITSE

 

 

16900 LAMMI

040 528 1989

 

Aukioloajoissa voi esiintyä poikkeuksia

Ydin-Hämeen etusivu verkossa

 

 

Lammille.fi

 on kotiseudun äänitorvi ja etusivu verkossa Lammilla, Hauholla ja Tuuloksessa. Lammille.fi on verkkolehti, joka haluaa koota yhdelle sivulle kaikkia niitä hyviä asioita, joita Ydin-Hämeessä on, entisten ja nykyisten sekä tulevien asukkaiden iloksi ja hyödyksi.

 Koko alue hyötyy siitä, että alueen asioita uutisoidaan verkossa ja levitetään somekanavilla. Kuka muu meidän puoliamme pitäisi, jos ei me itse? Näin voidaan myös saada alueelle uusia asukkaita, lisää toimintaa ja yrityksiin vilskettä.

 

Lammille.fi

 on verkkolehti, jonka uutiskynnys on erittäin matala. Voit vaikka kirjoittaa uutisen itse ja lähettää sen julkaistavaksi! Jos esikuvia etsitään, sellaisia voisivat olla Kyyjärven Nopola News tai verkkoon siirtynyt Kosken Kohinat Hämeenkoskella. Verkkolehden etusivulta löytyy esimerkiksi painike, josta voit ilmoittaa tapahtuman tiedot toimitukselle. Etusivulla on tapahtumakalenteri, johon tiedot kirjataan. Samalla lomakkeella voi kaikin mokomin lähettää myös juttuvinkkejä toimitukselle. Se onnistuu myös sähköpostilla suoraan osoitteeseen toimitus@lammille.fi.

 

Ero edellä mainittuihin verkkojulkaisuihin on se, että

Lammille.fi on täysin yrittäjävetoinen julkaisu. Hankerahaa ei ole haettu eikä saatu. Ainakaan toistaiseksi. Sen sijaan Lammille.fillä on ilo tehdä yhteistyötä alueen yrittäjien kanssa. Banneritilaa voi ostaa verkkolehdestä erittäin edullisesti, lähetä aineistosi osoitteeseen aineisto@lammille.fi. Ilman yhteistyötä yrittäjien kanssa koko verkkolehteä ei olisi. Alueensa valtamedian asemaa yhden yrittäjän verkkojulkaisu ei havittele, vaan haluaa olla yksi vaihtoehto yhä enemmän verkkopainotteiseksi muuttuvassa viestinnän maailmassa.

 

Lammille.fin

 toimitus koostuu yhdestä ihmisestä, joka on paikallislehtityössä reilun parinkymmenen vuoden aikana kannuksensa hankkinut

Susanna Mattila. Jokaisella alueella asuvalla ja toimivalla on myös mahdollisuus kirjoittaa verkkolehteen. Kulmilta-blogissa julkaistaan kenen tahansa kirjoituksia ja valokuvia, riittää kun kirjoitus tai kirjoittaja jotenkin liittyvät kolmen pitäjän kolmioon. Ei kannata turhaan kainostella, kirjoitus kuvineen vain sähköpostiin ja toivomus julkaisusta!

Osoite on toimitus@lammille.fi.

 

Tarvitsetko tekstejä nettisivuillesi, postauksia Facebook-tilillesi?

Tai ehkä valmiiksi kirjoitetun jutun julkaistavaksi vaikkapa advertoriaalina?

Silloinkin kannattaa ottaa yhteyttä:

 

susanna.mattila@lammille.fi.

 

  • Lammille.fi
  • Journalismi, toimitus, kirjoitus
  • Lehti, verkkolehti, paikallinen lehti
  • Ydin-Hämeen lehti
  • Toimittaja, media, uutiset, jutut
  • Kotiseutu, tapahtumakalenteri