TURVAN TALO

VARATTAVISSA MA-SU

MOMMILANTIE 7

16900 LAMMI

tarja mattila 0400 628 971

varaukset@gmail.com

 

Aukioloajoissa voi esiintyä poikkeuksia

Turvan talo on vuonna 1935 rakennettu tiilirakennus, joka palvelee kokoontumis- ja juhlatalona tarjoten puitteet sekä pieniin kokoontumisiin, että suuriin juhliin. Tällaisia tilaisuuksia ovat mm. juhlat, kokoukset, erilaiset esiintymiset sekä koulutustilaisuudet ja tapahtumat.

 

Turvantalosta löydät tilat erikokoisiin tilaisuuksiin. Yläkerran kahvio soveltuu hyvin kokouksiin ja saman kerroksen juhlatila suurempiin tilaisuuksiin. Suurimmillaan yläkertaan mahtuu yli kaksisataa henkeä, kahvioon 69 ja juhlasaliin 156. Juhlatilaisuuksiin, joissa vieraille on varattu istumapaikat pöytien ääreen, mahtuu ainakin 128 henkeä, kun kattaus tehdään tiiviisti.

 

Yläkerran tilojen yhteydessä on ammattilaitteilla varustettu keittiö. Keittiössä on uudet kylmälaitteet, samoin astianpesukone ja laitosliesi. Varustus on hyvä ruoan valmistukseen, lämmitykseen ja esillepanoon. Työpöytä- ja laskutilaa on keittiössä reilusti ja astiastot ovat kattavat.

 

Sekä juhlasalissa että ravintolatilassa on ilmalämpöpumppu, joten tilojen lämpötilaa voidaan säädellä sään mukaisesti. Varsinkin kesäaikaan juhlatilan viilennys on eristyisen tervetullut.

 

Alakerrassa sijaitseva yhdistystila on varattavissa veloituksetta lammilaisten yhdistysten käyttöön maanantaista torstaihin päivisin ja iltaisin. Tila on tarvittaessa vuokrattavissa myös muille ja viikonloppuisin se voidaan yhdistää juhlatilan varaukseen.

 

Tiloista löytyvät:

- pöydät ja tuolit

- astiastot 200 hengelle sisältäen lautaset ja aterimet viinilaseineen sekä kahvikaluston

- pöytäliinat

- äänentoisto- ja esitystekniikka, videotykki

- flyygeli

- Suomen lippu ja Lammin isännänviiri

- hissi, toiseen kerrokseen pääsee esteettömästi

 

Talon edustalla on parkkipaikka, johon mahtuu noin 50 autoa. Mommilantien varressa kävelymatkan etäisyydellä on lisää parkkipaikkoja.

 

 

  • Vuokratila
  • Juhlatila
  • Kokoustila
  • Konserttitila
  • Yhdistystila
  • Juhlatalo, juhlapaikka
  • Juhlasali, keittiö
  • Häät, juhlat