UISKO GYM

MA-SU 06.00-22.00

OVIKOODILLA

VIITTAKIVENTIE 75

14700 HAUHO

050 517 8194

myynti@hahkiala.com

 

Aukioloajoissa voi esiintyä poikkeuksia

Tervetuloa treenaamaan huippulaitteilla!

 

Uisko Gym on sinulle, joka arvostat huippulaitteita ja treenaamista rauhallisessa ympäristössä - yksin, porukalla tai PT:n ohjauksessa!

 

 

Laadukkailla laitteilla kokonaisvaltaista kehonhuoltoa

Korkeasta laadustaan tunnetut Technogymin kuntosalilaitteet mahdollistavat niin aerobisen treenin kuin lihaskunto- ja funktionaalisen harjoittelun. Aerobista harjoittelua varten on Cardio -laitteet ja kaikille lihasryhmille omat painopakkalaitteet, jotka tukevat erinomaisesti oikeanlaista liikerataa. Funktionaalista harjoittelua varten on Kinesis -laite, jolla kasvatat lihasvoimaa, parannat tasapainoa ja lisäät notkeutta. Loppuvenyttelyä varten löytyy kaksi venyttelylaitetta. Käytössä myös muutamia käsipainoja, step -lauta, jumppa palloja ja jumppamattoja. Salilta löytyy lisäksi FitVibe -tärinälaitteet, joita voit käyttää niin lihaskunnon kasvattamiseen kuin palauttavaan harjoitteluun.

 

 

Treenaa silloin kun sinulle sopii

Salilla käynti on helppoa, sillä jokainen kuukausikortin haltija saa PIN -koodin, jolla pääset vapaasti käymään salilla joka päivä kello 6-22 välillä eli voit käydä treenaamassa juuri sinulle sopivana ajankohtana!

 

 

Monipuoliset palvelut tarjolla

Salin yhteydessä on treenitilojen lisäksi naisten- ja miesten pukuhuoneet, kolme WC -tilaa ja kaksi hoitohuonetta. Suihkutilat löytyvät läheisestä rakennuksesta. Hoitotiloissa toimivat fysioterapia- ja liikuntakeskus Loikka eli Jenni Kyyrö sekä urheiluhieroja Kalle Kankaala. Heiltä voit tilata niin fysioterapiaa, hierontapalveluita, akupunktiota kuin personal training -palveluita.

  • Kuntosali, punttisali
  • Personal Trainer
  • Urheiluhieroja
  • Fysioterapia, akupunktio
  • Kuntosaliharjoittelu
  • Ryhmäliikunta
  • Kuntosali Hauholla